Over ons

Ons Cliënteel

Onze Core Business

Onze Kracht

CA€ incasseert zowel voor KMO’s als voor beurs genoteerde multinationals ,voor fabrikanten, groothandels, branche organisaties, aankoop verenigingen, factoringmaatschappijen, kredietverzekerde bedrijven, binnen- en buitenlandse collega incasso organisaties, advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarderskantoren dewelke op ons beroep doen voor zowel buitengerechtelijke als gerechtelijke incasso-acties in België en  in de andere Europese landen en in sommige overzeese gebieden.

Onze meertalige medewerkers/juristen hebben dagelijks met betrekking tot commerciële incasso dossiers schriftelijk en mondeling contact met opdrachtgevers, incasso-partners en debiteuren zowel in een minnelijk als in een gerechtelijk traject, zowel in het  binnen- als in het buitenland .

 

Met dit als specialiteit heeft CA€ de laatste decennia hard gewerkt aan de uitbouw van strategische partnerships in binnen- en buitenland. Wij hebben zeer nauwe banden met een groot aantal binnen- en buitenlandse Incasso-Advocaten, gerechtsdeurwaarders en andere Incasso-partners en dit met het oog op het bieden van de snelste en kostvriendelijkste oplossing voor onze opdrachtgevers dewelke onze No Collection / No Fee aanpak in de meeste landen - zelfs in het gerechtelijk traject zeer appreciëren.

Onze kracht ligt in het feit dat wij vlekkeloos kunnen schakelen tussen een minnelijke  en een gerechtelijke actie zowel in binnen- als buitenland zonder hiervoor onze opdrachtgevers op onduidelijk gespecifieerde kosten te jagen. Onze manier van afrekenen is meestal forfaitair en glashelder.

 

CA€ heeft in onze organisatie uiteraard een web based systeem geïmplementeerd om onze opdrachtgevers die er gebruik van wensen te maken de kans te geven om online toegang te hebben tot hun bij ons ondergebrachte incasso dossiers via een persoonlijk login en paswoord en waardoor zij op een eenvoudige maar gestructureerde manier met ons kunnen communiceren en kennis kunnen nemen van de status van hun incasso-dossiers.

 

Probeer onze aanpak eens uit en U zal snel overtuigd zijn van onze meerwaarde. Op basis van een aantal proefdossiers zullen wij op een korte termijn het bewijs leveren van ons kunnen. Vraag ons gerust naar referenties en twijfel niet langer om beroep te doen op een moderne, internationaal gefocuste  en professionele organisatie welke perfect als enig aanspreekpunt voor al Uw incasso perikelen in binnen- en buitenland kan fungeren.

COLLECTION ATTORNEYS EUROPE is een  Internationaal Incasso platform, gespecialiseerd in Incasso van Commerciële vorderingen zowel in België als in de rest van Europa en  tal van landen buiten Europa , zowel minnelijk  als gerechtelijk en dit in de meeste landen op basis van No Collection / No Fee.

 

COLLECTION ATTORNEYS EUROPE is met inmiddels 30 jaar praktijkervaring de Incasso-partner voor zowel Belgische  ondernemingen als voor internationale opdrachtgevers.

Proud Member of :

All rights reserved © 2016 | Collection Attorneys Europe | Disclaimer | Privacy Policy | Website by VDB Communications