Incasso internationaal

Onbetaalde facturen is niet enkel een lokaal probleem , maar een grensoverschrijdend probleem.

 

COLLECTION ATTORNEYS EUROPE heeft zich de laatste twee decennia daarom ook gefocust op een grensoverschrijdende incasso oplossing voor zowel het minnelijk als voor het gerechtelijk traject.

 

Een overgroot deel van de oplossing wordt geboden dankzij de acties van onze meertalige  in-house collectors welke perfect getraind zijn in de communicatie met buitenlandse debiteuren. Ook de gerechtelijke trajecten in sommige landen zoals bv. Frankrijk en Luxemburg worden er van A tot Z behandeld door ons in-house team van juristen. In die landen waar dit niet volledig door ons zelf kan worden gedaan doen we beroep op zorgvuldig gekozen betrouwbare incasso partners waarmede we zelf door de jaren heen een persoonlijke band hebben opgebouwd dankzij onze jaarlijkse ontmoetingen op diverse tijdstippen en diverse plaatsen in de wereld alwaar wij samenkomen om te netwerken en om onze samenwerking te optimaliseren.

 

COLLECTION ATTORNEYS EUROPE heeft een degelijke reputatie opgebouwd dankzij haar lidmaatschap van de belangrijkste internationale organisaties in de incasso industrie en door haar permanente aanwezigheid op talrijke internationale bijeenkomsten en evenementen in o.m. Londen, Parijs,  Amsterdam, Athene, Praag, New York, Chicago, Miami, Hong Kong , Sydney , etc…

Proud Member of :

All rights reserved © 2016 | Collection Attorneys Europe | Disclaimer | Privacy Policy | Website by VDB Communications